Én person ble lørdag formiddag sendt til Ahus med ryggsmerter etter en utforkjøring på Østre Hurdalsveg.

RYKKET UT

– Vi fikk meldingen om ulykken litt over klokka ti lørdag og rykket ut sammen med de andre nødetatene, sier operasjonsleder Tonje Borrebæk i Øst politidistrikt.

Ifølge politiet skjedde uhellet trolig i forbindelse med en unnamanøver.

SVINGTE UNNA RÅDYR

– Det tyder på at føreren har svingt unna et rådyr, sier Borrebæk.

Bilen kjørte deretter ut av veien, før den havnet på taket. Veien ble sperret nord for Haraldvangen i forbindelse med bilberging, men skal nå være åpnet for trafikk.

– Vi er ferdige på stedet. Fra politiets side vil det bli opprettet en sak, avslutter Borrebæk

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.