Politiet fikk melding kl. 13.40 langfredag om ulykken, der en bil hadde havnet i autovernet på Vestre Hurdalsveg. 

Enslig bil av vegen

– Der var det en enslig bil som hadde kjørt av veien. Bilen har vært innom autovernet på begge sider av veien i forbindelse med ulykken, opplyser operasjonsleder Terje Skaftnes i Øst politidistrikt til rb.no. 
En mann og en kvinne i 40-årene, samt en jente på 18 år, har alle kommet fra ulykken i god behold. 

OPPRETTER IKKE SAK

I følge politiet skal glatt vegbane på stedet være årsak til uhellet. 
– I den aktuelle svingen var det veldig, veldig glatt. Det blir derfor ikke opprettet noen sak på ulykken, sier Skaftnes.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.