Torsdag og lørdag gir Bilia på Jessheim bort alle inntektene for hjulskift.

– Skift til vinterhjul og støtt Nannestad Skisenter. Torsdag 19. og lørdag 21. oktober er du velkommen til for å få skiftet hjul. Inntektene går til skisenteret. Det er ikke nødvendig med timebestilling, og det spiller ingen rolle hvilket bilmerke du kjører. Kom innom når det passer for deg sier, Joakim Stølan, plassjef hos Bilia Jessheim.

Han viser til at Nannestad Skisenter er et familievennlig alpinanlegg.

– Skisenteret sliter økonomisk, og da tenkte vi at vi kunne hjelpe til litt. De tilbyr vinteraktiviteter som alpint, twintip, snowboard, ski og snowboardskole samt aking med spesial akebrett. Dette betyr mye for mange på Romerike. Under hjulskiftdagene serverer vi grillmat til hele familien. På lørdagen er det også Volvo-treff og Meguiars vil være på plass med tips og råd om bilpleie, sier Stølan.

LES OGSÅ: Alle forhandlerne har suksess i Bilbyen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.