Bjørn Dæhlie er gårdeier og utbygger ved Kiwi Holter som åpnet torsdag. Skilegenden fra Nannestad bor kun en oppløpsside unna den nye forretningen.

- Av de tre butikkene vi har bygd i år er det denne vi har lagt mest energi i, for det er jo på hjemmebane man skal vinne, sier Dæhlie ved åpningen.

- FANTASTISK

Eiendomsutvikleren har hatt flere nyere prosjekter sammen med NorgesGruppen, blant annet Kiwi Nordkisa som gjenåpnet tidligere i vår.

- Vi så at Holter trengte konkurranse. Det er moro at vi får det til, sier Dæhlie.

Ordfører Hans Thue er begeistret for at Dæhlie er med på å utvikle sitt eget nærområde.

- Det er fantastisk at en slik eiendomsutvikler ønsker å satse i egen bygd, sier Thue.

TREDJE I NANNESTAD

Dette er Kiwis tredje dagligvarebutikk i Nannestad. Fra før har kjeden forretninger i Nannestad sentrum og Maura.

Næringsbygget har en total grunnflate på 1200 kvadratmeter. Parkeringsplassen har plass til 50 biler.

LES OGSÅ: Nei til Rema 1000

LES OGSÅ: Tass skal jobbe på sykehjemmet i Nannestad

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.