• Slik blir det i Sundet. Bjørn Dæhlie har presentert illustrasjonen til første nye byggetrinn med 37 leiligheter på Rubis i Eidsvoll sentrum.

Skibladnersvingen med 29 leiligheter er under oppførelse.

300 LEILIGHETER PÅ RUBIS

Nå har han presentert plankerne for storstilt utbygging ved Rubis der målet, ifølge arkitektfirmaet Romfarer, er å utvikle en «bymessig del av Sundet, hvor hovedformål er bolig og rekreasjon». Dæhlie har kjøpt opp eiendommen til Solli pensjonat og naboeiendommene, og planlegger, oppføring av rundt regnet 300 leiligheter på et 22,2 dekar stort område.

HØYSTANDARD

Planene omfatter mange bygningskropper, blant annet et 14 etasjers høyt bygg mot Sundsvingen, mens resten av det gamle torget og villaområdet bak skal bygges ut med blokker på fra tre til seks etasjer.

Første trinn er ei blokk med 37 leiligheter med høy standard, fordelt på fem etasjer. Blokka får tre heiser direkte fra parkeringskjeller.

– Jeg håper å kunne starte byggingen allerede til våren, sier Bjørn Dæhlie.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.