– Dette er skremmende. Det er veldig stygt å kjøre med et barn usikret. Det fører til anmeldelse og to prikker i førerkortet. I tillegg blir det en bot på 2.000 kroner, opplyser Svein Ove Romuld, inspektør hos Statens vegvesen, Jessheim trafikkstasjon.

Han betegner resultatet fra de to kontrollene i Maura og ved Nannestad sykehjem som nedslående. I alt ble 36 biler stanset.

Fire sjåfører fikk gebyr for manglende bruk av bilbelte og tre for å ha glemt førerkortet. Det ble også fylt ut sju kontrollsedler for feil ved lysene.

– Én bil ble avskiltet på grunn av tekniske mangler. Det var vedkommende som kjørte denne bilen som etterpå ble anmeldt for å ha kjørt uregistrert bil. Vedkommende forlot kontrollen uten skilter på bilen, sier Romuld.

LES OGSÅ: Det veltet røyk ut av boligen, inne lå to personer og sov

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.