Da han stod opp i 6.30-tiden mandag var bilen – en blå Mitshubishi Pajero med grå skjermer – stjålet fra adressen som ligger på Siggerudhagan i Eidsvoll.

– Det har skjedd i løpet av natta. Det var spor i frosten på bakken på gårdsplassen. Jeg har ingen anelse om hvem som kan ha gjort dette, sier Nilsen til EUB.

Politiet gikk ut med etterlysning

Tyveriet ble naturligvis umiddelbart anmeldt til politiet. Da EUB snakket med Nilsen mandag formiddag hadde en patrulje vært og gjort tekniske undersøkelser.

– Det lå en fremmed sykkel på bakken der bilen hadde stått. Det kan jo tyde på at det er noen med lokalt tilholdssted som står bak. Men jeg har ingen anelse om hvem som kan stå bak. Politiet er i gang med å gjøre sine undersøkelser, sier Nilsen.

Han forteller at bilen har en verdi på 30.000-40.000 kroner..

Motorsag i bilen

Inne i bilen lå det blant annet en motorsag.

– Denne ligger nok på cirka 10.000 kroner i verdi. Jeg håper naturligvis på å få bilen tilbake, sier Nilsen.

Øst Politidistrikt ba mandag morgen om tips etter et biltyveriet.

– #Eidsvoll. En blå Mitsubishi Pajero med grå skjermer og registreringsnummer DH77860 har blitt stjålet fra en privatadresse i løpet av sist natt. Ved tips eller observasjoner, ring politiet på 02800, skriver Øst Politidistrikt på Twitter.

– Ingen tvil om at det setter en støkk i kroppen. Det er ikke noe hyggelig å tenke på at det har vært noen utenfor her og så tett innpå huset, sier Martin Nilsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.