Da eieren av boligen i Kristian Sørlies veg på Kløfta kom hjem klokka 21.30 tirsdag kveld etter å ha vært borte et par timer, fant han et knust vindu i andre etasje. Tyvene hadde også brutt seg inn i garasjen. Det skal ikke være stjålet noe fra verken bolig eller garasje, men politiet har vært på stedet og foretatt undersøkelser, og det er opprettet sak.

LISTET UT VINDUET

I Grevlingvegen i Nannestad er det også uvisst om innbruddstyvene har fått med seg noe fra boligen. Dette innbruddet ble meldt til politiet mellom klokka 23 og midnatt tirsdag. Der har tyvene listet ut et vindu og tatt seg inn. De har rotet rundt inne på soverommet, men heller ikke her er det påvist at noe er stålet. Også her har politiet opprettet en sak.

LES OGSÅ: 15-åringer tatt for innbrudd

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.