Ifølge Romerikes Blad er én person savnet.

Dette bekrefter også operasjonslederen i Øst poliidistrikt, Ronny Samuelsen, til Eidsvoll Ullensaker Blad. Brannen ble meldt klokken 04.12.

OVERTENNING

– Det var rask overtenning på stedet, og det er bekreftet at én person ikke kom seg ut. Tre andre personer som er registrert på adressen kom seg ut. Det må etterslukking og nedkjøling til før politiet kan begynne å jobbe på stedet og søket etter den savnede kan begynne, sier Samuelsen.

Brannvesenet jobber med store styrker på stedet.

– Det er vanskelig slukningsarbeid som pågår, og det jobbes med å hindre spredning til de andre leilighetene i rekkehuset, sier Frode Johannessen, vaktleder hos Øst 110-sentral, til EUB.

Sendt til Ahus

Ifølge rb.no hoppet to av de tre andre som befant seg i boligen ut fra andre etasje. De to har ifølge avisen pådratt seg skader både fra brannen og fra fallet da de hoppet og er sendt til Ahus for oppfølging.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.