Det kom melding om brann i Ullensaker Dyreklinikk torsdag ettermiddag, like etter klokka tre.

- Det er meldt at både mennesker og dyr skal være evakuert, skriver Øst Politidistrikt på Twitter 15.18 torsdag.

- Vi er på stedet og forsøker å slukke brannen. Det har brent bra i taket der. Dyr og mennesker skal være evakuert, sier Ove Gulbrandsen, operatør ved 110-sentralen, til EUB.

- Skal være mye røyk ifra brannen. Beboere i nærheten bes om å lukke dører og vinduer. Politiet har også stanset trafikken langs Gamle Gardermovegen og det dirigeres med omkjøring, oppdaterte Øst Politidistrikt på Twitter 15.32.

- Fylkesveg 470 GardermovegenxVilbergvegen i Akershus er stengt på grunn av brann i et hus nære vegen. Nødetater på stedet, skriver Vegtrafikksentralen Øst på Twitter 15.37.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.