Nødetatene fikk meldingen om bilbrannene rett før klokka 2 natt til søndag. Spor på stedet, skal ifølge politiet, indikere at brannene kan være påsatt.

– Det ble meldt om smell, flammer og brann i flere biler som sto parkert ved Skibladner-brygga, sier operasjonsleder Martin Schei i Øst politidistrikt. 

Bilene sto i full fyr da brannvesenet ankom stedet, og to biler er helt utbrent.

– Det var ingen personer i bilene, og det er ikke meldt om personskader. De to utbrente kjøretøyene sto noen meter fra hverandre, sier Schei.

Politiet mistenker at brannen kan være påsatt.

– Vi har sikret oss kjøretøyene, og videoovervåkning fra stedet. Saken vil nå bli etterforsket videre, sier Schei. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.