I 16-tida lørdag ettermiddag meldte brannvesen og politi på Twitter om en bygningsbrann på Jessheim.

- Det har brent i et rekkehus. Brannvesen og politi var raskt på stedet, og brannen ble slukket etter kort tid, opplyser operasjonsleder Erik Loe i Øst politidistrikt.

Sjeket av ambulanse

En mann skal være Bbosatt på adressen.

- Han har fått i seg noe røyk og blir sjekket av ambulanse på stedet. Det er ikke mistanke om noen andre skader hos han, forteller Loe.

Politiet er nå i gang med avhør og undersøkelser på stedet.

- Vi må komme tilbake til årsak senere, det er for tidlig å si noe om nå. Det jeg kan si er at det har brent, men at brannen ble raskt slukket, sier operasjonslederen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.