Ryktene begynte å gå. Skulle de stenge? Nå kan driverne berolige alle som er blitt glade i Råholt-spisestedet.

– De tre dagene fungerte som en salgsplakat. Det kom raskt interessenter på banen, og vi har vært i dialog med flere. Men da skjønte vi også hva vi sitter på, sier Per Erik Harfallet, fungerende daglig leder.

Brasserie Råh har siden starten vært en familiebedrift.

Harfallet driver i tillegg Romerike Catering AS på Dal og Aur Gjestegård AS i Aurskog. På toppen står Harfallet Eiendom AS, som er finansieringsselskap både på Råholt og i Aurskog.

– Vi kommer nok til å kutte i lunsjtilbudet og justere åpningstiden slik at det åpner litt senere og holdes åpent lenger utover kvelden.

Konseptet beholdes som i dag.

– Det blir for eksempel ikke aktuelt å legge om til noen pub her, sier Harfallet.

LES OGSÅ: Brasseri Råh fikk «smilefjes» da inspektørene fra Mattilsynet kom på besøk

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.