I juni i fjor bestemte Per Erik Harfallet seg for å fortsette å drive restauranten Brasserie Råh på Amfi Eidsvoll.

Da måtte de kutte litt i lunsjtilbudet og justere åpningstiden, men restauranten besto. Det holdt i et år, og på mandag stengte de dørene for godt.

Har ikke lykkes

EUB har pratet med Per Erik Harfallet, men han sa at han ikke hadde tid til å kommentere saken.

Harfallet driver i tillegg Romerike Catering AS på Dal og Aur Gjestegård AS i Aurskog. På toppen står Harfallet Eiendom AS, som er finansieringsselskap både på Råholt og i Aurskog.

– Han holdt på å selge i fjor, men ombestemte seg, da han ønska å drive det sjøl. Men så har han ikke lykkes helt med det, forklarer senterleder på Amfi Eidsvoll Nina Kristengård.

Ingen dramatikk

Senterledelsen hadde håpet at det skulle komme en ny leietaker allerede 1. juli, men det tok litt lengre tid enn de hadde håpet.

– Det er ikke stor dramatikk, for vår del skal vi løse det greit. Men det er synd at det ikke er et serveringssted der nå utover sommeren, sier Kristengård.

Ny aktør

Senterledelsen jobber nå for å få inn en annen aktør i lokalet. Men kortene holder de tett inntil brystet så lenge.

– Vi jobber for å få inn et konsept som passer Råholt bedre. Vi har mange tanker om det, men kan ikke si så mye om hva det blir og hvem vi er i dialog med. Vi får se hva det blir til, sier senterlederen.

Fakta

  • Åpnet 1. mai 2014.
  • Var en familiebedrift.
  • Menyen var bygget på det moderne kjøkken, samt norske mattradisjoner.
  • 11. juni 2018 måtte de stenge.
  • Eier, Per Erik Harfallet, driver i tillegg Romerike Catering AS på Dal, og Aur Gjestegård AS i Aurskog. På toppen står Harfallet Eiendom AS, som er finansieringsselskap både på Råholt og i Aurskog.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.