Det regnskapsmessige mindreforbruket fra Nannestad kommunes drift i 2016 på 33.354.819,85 kroner disponeres som følger: 26.930 kroner avsettes til bundet driftsfond merket «Aktive barn – tryggere skolevei», 30.000 kroner avsettes til bundet driftsfond merket «Kartlegging og verdsetting av friluftsområder», 1.672.000 kroner avsettes til disposisjonsfond merket mindreforbruk i virksomhetene, og 31.625.889,85 avsettes til disposisjonsfond.

Petter Gulbrandsen, Nannestad Bygdeliste, foreslo at Nannestad kommune skulle bevilge 3.520.000 kroner til Bjerke IL fotball i henhold til søknad om midler til kunstgressbane i Maura. I tillegg ønsker bygdelista at kommunen skal forskuttere 2.431.000 kroner i tippemidler. Partiet foreslo også å bevilge 100.000 kroner til heve- og senkebord til de kommunale barnehagene og 100.000 kroner til biblioteket.

Ordfører Hans Thue (Ap) viste til at Bjerke IL hadde sendt inn søknaden for sent, men opplyste at det er en løsning for dette på gang.

– Når det gjelder saken om stellebord og biblioteket, så er dette noe som utvalgene jo skal ta seg av, sier ordføreren.

Under voteringen fikk bygdelista kun egne medlemmers tre stemmer og falt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.