Brann- og redningsetatene i de seks kommunene på Øvre Romerike er slått sammen i det interkommunale Øvre Romerike brann og redning, og kommunene er dermed solidarisk forpliktet ovenfor hverandre. Det betyr alle seks kommuner på Øvre Romerike er med og betaler for dette.

De 2.7 millionene som Ullensaker har vedtatt at kan brukes, kommer fra selskapets fond. og ikke Ullensaker kommune. 

Eidsvoll har i en lengre periode slitt med rekruttering av erfarne mannskaper. Med døgnbemanning på Eidsvoll brannstasjon, håper man å gjøre noe med dette. I den forbindelse vil det bli opprettet åtte nye brannkonstabelstillinger i Eidsvoll.

Vedtaket ble gjort i kommunestyret tirsdag, etter en debatt hvor Høyre uttalte at de ikke liker at Ullensaker må bruke penger på å løse en situasjon i Eidsvoll

LES OGSÅ: Slik er livet på innsiden av brannstasjonen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.