Gulating Pub overtar Bryggerikjelleren på Sundbytunet.

200 sorter øl

- Vi har fokus på godt og ferskt øl, for det meste fra norske bryggerier, sier driftssjef Else Marie Skår.

Gulating har hovedkvarter på Strømmen og har i det siste åpnet flere utsalg og puber. Skår forteller at Bryggerikjelleren skal ha om lag 200 sorter øl.

- Vi har et veldig godt samarbeid med alle bryggerier i Norge, store og små, der vi får ferskt øl rett på trappa. Det er spennende for da får man tak i veldig mye godt. Samtidig vil vi ha fokus på Sundbytunet-ølet og Gulating-ølet, sier Skår.

Sundbytunet-eier Kjersti Romsaas Sundby kaller det en «gastropub».

- Her vil det også være fokus på smaking, kanskje bryggeriomvisninger og annen utstrakt virksomhet, sier hun.

FOR VOKSENT PUBLIKUM

Hun er strålende fornøyd med det nye samarbeidet, og mener dette tilbudet passer godt inn.

- Dette er ingen nattklubb eller utested. Det er det mange gode etablissementer på Jessheim som har. Vi ønsker fortsatt å fri til det voksne publikum som setter pris på god mat og drikke, og den ekstra atmosfæren vi føler vi kan bidra med her, sier Romsaas Sundby.

Puben skal samarbeide om servering med restauranten Smaken av Sundbytunet i etasjen over. Den skal fortsatt drives av Geir Kristensen og Anne Lee.

Åpningen er i juni.

LES OGSÅ: Åpnet matbil på Jessheim

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.