– Vi fikk melding litt før klokken halv sju, opplyser Petter Olausson, operasjonsleder i Øst politistrikt.

Det ble fra politiet opplyst at de først fikk melding om at det ikke var passasjerer i bussen, men at det allikevel viste seg at det var passasjerer med.  Dette stemmer ikke. Bussjåføren opplyser at meldinga var at det ikke var noen av passasjerene som var skadet. Det skal ha vært åtte passasjerer i bussen. Politiet opplyste også på at passasjerene måtte evakueres gjennom et vindu. Dette stemmer heller ikke. Alle ble ifølge bussjåføren evakuert gjennom døra.

Bussjåføren forteller til EUB at det var som om hele vinteren kom på en gang ved fem-tida mandag morgen.

– Jeg kjørte sakte, men vegen var ikke brøytet og bussen skled sakte men sikkert av vegen og ut i grøfta. Det er ikke mulig å brøyte så mange veger fort, sier han til alle som vil kritisere dårlig brøyting.

EUB har kjørt flere av vegene på Øvre Romerike i morgentimene og det er ekstremt utfordrende kjøreforhold. Har du sommerdekk er det bare å la bilen stå, med vinterdekk bør du bare kjøre hvis du absolutt må.

LES OGSÅ: Bil på taket i trafikkulykke

LES OGSÅ: Flere trafikkulykker – kjør forsiktig!
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.