SISTE: Politiet melder at avdøde er identifisert, og er en mann i 50-årene fra Nes kommune. Pårørende er varslet.

—-

Ved 13-tiden fredag frontkolliderte to busser på fv 454 mellom Borgen og avkjøringen til Ingjerdsmyr

- To personer satt fastklemt. Den ene var bevisst, den andre ble bekreftet omkommet av ambulansepersonell litt senere. Den andre er kjørt til Ullevål sykehus med alvorlige skader, sier operasjonleder Per Stenslet i Øst politidistrikt.

STENGT

- Var det mange passasjerer ombord?

- Den ene bussen var tom for passasjerer, den andre hadde med to. Veibanen på stedet er glatt og vi stenger veien mellom Borgen og Ingjerdsmyr inntil alt er ryddet. Nå er våre teknikere på vei dit sammen med ulykkeskommisjonen til Statens vegvesen, sier Stenslet. 

- Vet dere årsaken til ulykken?

- Nei, det er for tidlig å si det nå. Nå skal åstedet sjekkes med tanke på kjøreforhold og bussene blir kontrollert teknisk, påpeker han. 

Stenslet sier også at politiet foreløpig ikke har varslet de pårørende.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.