Bygda er for alle, var i år tema for aksjonsuka. Ullensaker bygdeungdomslag ønsker å sette søkelyset på integrering, inkludering, åpenhet og samhold på bygda.

- Alle er velkomne i bygda vår, uansett alder, nasjonalitet, livssyn eller legning, og for å bevise dette fikk vi ordføreren til å erklære Ullensaker kommune for åpen, sier informasjonsansvarlig Kjersti Bogstad.

ERKLÆRING

Fredag 4. november troppet store deler av styret i Ullensaker bygdeungdomslag opp med to traktorer foran Ullensaker rådhus for å møte ordfører, Tom Staahle og varaordfører, Willy Kvilten.

- Det ble signert to eksemplarer av en åpenhetserklæring som bevis for at bygda vår er åpen, uansett hvilken nasjonalitet, alder og seksualitet personen har. Det ene ble rammet inn og ble lovet en plass på ordførerens kontor. For å markere bygda vår for åpen ble det røde båndet klippet, og ordfører Tom Staahle holdt tale, forteller Bogstad.

LES OGSÅ: Ærespris til Lars Halvor i bygdeungdomslaget

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.