Nå har de dannet JAMO Entreprenør AS med Morten Andersen som daglig leder, og JAMO Eiendomsutvikling AS med Jan Heranger som daglig leder.

– Det er vanskelig å drive når du er liten. Det er blitt så mange krav at det er godt å være flere, og papirarbeidet rasjonaliseres, sier Jan Heranger.

Andersen og Heranger har hatt et tett samarbeid de siste ti årene, og til sammen har de hatt en årlig omsetningen på rundt regnet 40 millioner kroner.

De største samarbeidsprosjektene har vært utbygging av 19 boliger på Gruemyra i Eidsvoll, gjenoppbyggingen av Mago A og rehabilitering av Marwell Hauge-bygget på Råholt og Bohus Leto Møbler på Myrer.

Selskapenes 17 ansatte er innlemmet i JAMO-selskapene.

Det største prosjektet nå, er utbyggingen av Styrihagan med i alt 19 boliger. De to første ble ferdigstilt rett før jul.

– Hele utbyggingen vil trolig pågå til 2019, forteller Jan Heranger.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.