– Én arm av krysset stenges om gangen. Vi skal arbeide i alle de fire armene til den nye rundkjøringen som erstatter det gamle krysset, sier Ole Kristian Krogh, byggeleder hos Statens vegvesen.

Han opplyser at det i løpet av perioden skal legges nytt vann- og avløpsnett for Ullensaker kommune, og det skal bygges nye veger og gang/sykkelveger inn mot krysset. I samme periode som Trondheimsvegen nord er stengt skal Ullensaker kommune oppgradere parkeringsplassen ved Nordby ungdomsskole.

– For å unngå å stenge krysset helt, vil arbeidet deles opp i fire faser slik at vi opprettholder en viss framkommelighet. Vi legger også mesteparten av arbeidet til skoleferien for å berøre trafikken i minst mulig grad, sier Krogh.

Plan for stenging:

Uke 22-24: Trondheimsvegen sør mellom ny rundkjøringen og Ursins veg.
Uke 25-26: Ringvegen øst mellom ny rundkjøring og Sjøbergvegen.
Uke 27-31: Trondheimsvegen nord mellom ny rundkjøring og Nordby ungdomsskole.
Uke 33-36: Ringvegen vest mellom ny rundkjøring og innkjøringen til Ringvegen 48.

LES OGSÅ: Med ombyggingen ved LHL og lyskrysset er det nå over 20 rundkjøringer på JessheimKlikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.