Kontraktsummen er på 230 millioner kroner. Prosjektet skal gjennomføres som et offentlig-privat samarbeid. Dette innebærer at Veidekke finansierer, prosjekterer, bygger og drifter skolen. Ullensaker kommune forplikter seg til å leie skolen i 25 år.
Den nye ungdomsskolen bygges for 750 elever fordelt på 30 klasser. Bygget er på totalt 9215 kvadratmeter fordelt på fire etasjer. Skolen bygges tett inntil idrettsarenaen til Ull/Kisa, og prosjektet inkluderer en tribune på fotballbanens kortside med 1000 sitteplasser og et servicebygg tilknyttet fotballbanen. Byggestart er våren 2016, og skolen skal være klar til skolestart i 2018.
LES OGSÅ: 10.000 innbyggere og nytt svømmeanlegg i idrettsbydelen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.