Fredag 22. desember holdes det som har blitt en tradisjonell kveldskonsert i Råholt kirke. Opus 89 stiller mann- og kvinnesterke, og har med seg sin faste dirigent Linn Asak Andersen og trofaste samarbeidspartner Bjørnar Robertsen.

De er stolte av å kunne presentere en adventskonsert helt på tampen før jul.

– Da kan folk få gjort ting ferdig først, og senke skuldrene og legge bort alt stress, sier dirigent Linn Asak Andersen.

Det er en vrimmel av julekonserter over det ganske land, både av profesjonelle artister og av amatører, inne og ute, i konserthus og i kirker. Opus 89 håper at de kan sette et forsiktig punktum for alles hektiske juleforberedelser.

Programmet består av kjente og kjære julesanger, men også noen mindre kjente. Publikum oppfordres også til å delta i sang.

Koret består av kvinner og menn, men sier i et apropos til EUB at de gjerne vil ha flere menn.

FRA LESERNES EUB: Eidsvold Værk Musikkorps inviterer til sin 60. julekonsert

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.