Som elev på videregående og student, jobbet Henriette B. Rognlien deltid i et stort glassmagasin. Da våknet interessen for glass og porselen. Nå åpner hun butikk i Amfi Eidsvoll.

Rognlien er utdannet markedsfører og jobber som medierådgiver i Oslo. Men da det dukket opp en annonse for etablering av butikk i det nye senteret på Råholt, reagerte hun spontant. 10. april åpner hun butikk i Tilbords-kjeden med blant annet spisebestikk, glassvarer, serviser og andre porselensvarer og mye annet innen kjøkkenutstyr og pyntegjenstander med tilbehør.

KUTTER PENDLINGEN

Rognlien er fra Tønsberg, men bor i Hurdal. Nå skifter hun yrke og korter inn pendlerreisen.

- Jeg har bodd i Hurdal i tre år. Det er en veldig fin plass med ordentlige folk. Det nye senteret kommer til å bli kjempeflott, også for hurdølinger. Dette bli kjempespennende, sier hun og presenterer det 150 kvadratmeter store lokalet som om tre uker skal være fylt med varer. Hun har allerede sikret seg én medarbeider på deltid og to ekstrahjelpere.

- Jeg gleder meg, sier Henriette B. Rognlien.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.