At naboene reagerte på all røyken, reddet trolig to personer fra i verste fall å brenne inne.

TØRRKOKT KJELE

Da brannvesenet rykket ut og tok seg inn i huset klokka 22.55, fant de to personer som lå og sov. På komfyren sto en tørrkokt kjele som det veltet røyk ut av. Den ene personen innrømmet at han hadde satt på kjelen og lagt seg på sofaen. Der hadde han sovnet.

POLITIET OPPRETTER SAK

Politiet sier at det vil bli opprettet en sak på hendelsen som kunne fått et fatalt utfall om det ikke hadde vært for de årvåkne naboene.

LES OGSÅ: Bilist tatt to ganger på en time 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.