Trine Blankholm, eiendomssjef hos Rema Eiendomsutvikling Øst, vil foreløpig ikke gå ut med hvilke planer de har i Maura.
- Det er litt for tidlig å offentliggjøre detaljerte planer. Vi ønsker å ha et oppstartsmøte med Nannestad kommune først, sier Blankholm.
Øyvind Sandholt er en av de tidligere eierne av Sandholt næringsbygg. Øvrige eiere er familiene Aas og Nordal.
- Vi hadde ikke noen tanker om å selge, men så fikk vi en henvendelse fra Rema og Dæhlie, sier Sandholt.
Det er vel med de nye eierne grunn til å anta at det kan komme både en REMA 1000-butikk og leiligheter på området.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.