– Vi håpet på en økning, men dette har gått over all forventning, sier eier Ole Dønnum til EUB.

Det er snart én måned siden de åpnet i sine nye lokaler i SG-senteret i Sundet. Mens de tidligere hadde to lokaler på hver sin side av Wergelands gate et par steinkast unna, har de nå samlet hele sportsbutikken under samme tak. Det har kundene tydelig satt pris på.

– Den første uka hadde vi firdoblet omsetning sammenlignet med samme tid i fjor. Nå har tallene stabilisert seg mer, og nå ligger vi på det dobbelte av hva som var normalt tidligere. Nå har vi samlet all ekspertisen under samme tak, og vareutvalget kommer bedre fram enn tidligere. Jeg tror det er hovedgrunnene til veksten vi ser, poengterer Dønnum.

Han får støtte av Raymond Lishaugen.

– Hittil har vi solgt cirka to hundre sykler denne sesongen. Flere ligger i det øverste prissjiktet, sier han.

– Vi er særdeles fornøyde med oppstarten, og håper dette fortsetter. Økt ekspertise på alpint, jakt og fiske, sykkel og langrenn er vårt fortrinn i kampen mot alle billigkjedene som hovedsakelig satser på nett. Det skal vi findyrke og videreutvikle, sier Ole Dønnum.

LES OGSÅ: – Har gått over all forventning

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.