Det ble lite tid og lite engasjement omkring 2017-budsjettet, sjøl om posisjonen flere ganger påpekte økt satsing både på omsorgssida og på barn og unge.

- Vårt forslag har en klar helseprofil, uttalte Gunn Elin Blakkisrud (Sp).

- Jeg er stolt av at vi satser på ungdommen, sa Vidar Pettersen (Ap).

Det rødgrønne forslaget som vi tidligere har presentert, ble vedtatt uten endringer.

Neste år blir det 24 nye kommunale stillinger. Hovedtyngden av satsingene lå også inne i rådmannens grunnlagsdokument, som alle partiene mener inneholdt mange gode forslag.

Enigheten om 2017-budsjettet var større enn stemmeresultatet 19-16 tyder på, for voteringen omfattet også eiendomsskatten i 2019.

- Rådmannens forslag er bra, bare ikke eiendomsskatten, uttalte Frps Terje Tønnessen og unnlot å fremme endringsforslag for 2017.

Rådmannens forslag inneholder mye som vi liker, sa Tone Cicilie Danielsdatter (H).

LES OGSÅ: Her vedtas eiendomsskatten

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.