Det 273 kvadratmeter store slitte huset på 1,5 mål tomt i Rådhusvegen, ble avertert for 3,75 millioner kroner. Kjøper bød 5,55 millioner, 1,8 over takst etter en budrunde.

UTBYGGERE

- Kjøperen er en utbygger, og skal ikke pusses opp. De sju i budrunden hadde forskjellige tanker om eiendommen, men her blir det nok riving og nybygging, sier daglig leder Aleksander Nilsen i DNB Eiendom Råholt.

Han er nesten sjokkert over den ekstreme prisen.

- Selger hadde ingen forhåpninger over tre millioner, men den massiv interessen fra utbyggere viser at markedet er sulteforet for sentrale tomter. Her var det tydeligvis tomta som er interessant, selv om dette ble markedsført og solgt som et renoveringsobjekt. Men 3600 kroner kvadratmeteren hadde jeg aldri trodd. Det er skyhøyt, sier han.

- Det blir neppe problemer med å selge det som kommer opp der heller?

- Nei, det tror jeg ikke. Nordby er supersentralt på Jessheim. Jeg vet ikke hva som blir bygd, men at det er attraktivt å bo her er sikkert, sier Nilsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.