Da brannvesen, politi og ambulanse kom fram til stedet, var huset i Skogduevegen i full fyr.

HUSET ER EN BRANNRUIN

Ved Øvre Romerike Brann og Redning får EUB opplyst at brannvesenet rykket ut med fem enheter. Da var huset overtent. En stund fryktet man at brannen skulle spre seg til nærliggende hus, men rett før klokka 02., var brannen slukket. Det satt vakthold ved stedet fram til onsdag morgen da man fryktet for at brannen skulle blusse opp igjen.

Ifølge brannvesenet skal brannen ha startet i stuen. Det er nå en politisak å finne ut av hvor og hvorfor det begynte å brenne.

De tre beboerne kom seg ut av det brennende huset før de kom til skade.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.