Asfalteringsarbeidene på E6 startet 13. og vil vare fram til 23. mai.

Det er E6 mellom Dal og Eidsvolltunnelen som skal asfalteres. Det fører til redusert framkommelighet, opplyser Statens vegvesen.

– Arbeidet vil pågå hele døgnet fra mandag til torsdag mellom 10.00 og 14.00 i perioden 13. til 23. mai. Det vil ikke pågå asfaltarbeider 17., 18. og 19. mai, opplyser Statens vegvesen i en pressemelding.

I den angitte perioden blir det toveistrafikk. Det er det høyre feltet på E6 sydgående og nordgående retning som skal få ny asfalt, totalt 22,8 kilometer.

– Arbeidet vil føre til redusert framkommelighet og fare for kø, spesielt i rushtidene. Dette er den mest effektive måten å utføre arbeidet på, hvis ikke måtte vi ha stengt E6. Vi ber bilistene være tålmodige, respektere skilting og beregne litt ekstra tid mens asfalteringen pågår i dette området, sier Anders Halvardsson, byggeleder i Statens vegvesen. Han påpeker at ny asfalt vil gi tryggere og bedre veg.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.