Ulykken skal ha skjedd på Jessheim sydgående. 

- Nødetatene på vei til melding om singelulykke lastebil. Mulig lastebilen dekker både sydgående og nordgående kjøreretning, skriver Øst Politidistrikt på Twitter.

Litt senere oppdateres meldingen:

- Politi og ambulanse er fremme. Vogntog har kjørt gjennom autovernet og står i venstre, nordgående løp. Noe ut i sydgående løp, skriver politiet videre.

Vegtrafikksentralen melder at ulykken skal ha skjedd ved kryss 49, Langelandkrysset på Jessheim.

- Redusert framkommelighet på grunn av trafikkuhell. Vogntog kjørt i midtdeler. Regn med kø, skriver de på Twitter fredag ettermiddag.

MYE OPPRYDDING

Like før klokka seks melder Vegtrafikksentralen at bergingen er ferdig, men at det gjenstår mye opprydding:

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.