– Han lekte i et lite skogholt på skolens område i friminuttet. Da han klatret opp i et tre merket han plutselig smerte på undersiden av overarmen. Jeg skjønte raskt at dette var et hoggormbitt, siden min mann ble utsatt for det samme nylig, sier rektor ved Råholt skole, Kristin Stakkerud, til EUB.

STENGT AV OMRÅDE

De reagerte da raskt, informerte foresatte og den ti år gamle gutten ble umiddelbart kjørt til sin lege på Råholt for sjekk. Det ble da konstatert hoggormbitt, og han ble sendt videre til Ahus med ambulanse.

Gutten har det etter forholdene bra, og ligger på Ahus til observasjon.

– Vi har nå stengt av skogområdet hvor hendelsen skjedde, sier rektoren.

Hun er overrasket over at dette kunne skje i skolegården.

– Med tanke på at vi holder til i et relativt tett bebygd og «urbant» område synes jeg det er ganske utrolig at dette skulle skje i skolegården, sier Stakkerud.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.