Tradisjonen tro har elever ved Jessheim skole og ressurssenter i desember lagt julegaver under juletreet på skolen.

Flere klasser har hatt en såkalt omvendt julekalender, der målet er å kjenne på gleden ved å gi, snarer enn å få.

Barna har både kjøpt gaver og ryddet i sine egne leker. Pakkehavet i skolens hall har vokst for hver dag som går.

- Elever har gitt videre ting og leker de selv ikke trenger, som nå noen andre barn kan få gleden av, sier miljøterapeut Line Korstadhagen til EUB.

Siste fredag før jul ble pakkene levert hos Fretex i Jessheim sentrum.

22 elever fra 7. trinn bar bort og ga fra seg over 20 sekker med julegaver som andre nå kan dra nytte av.

LES OGSÅ: Overveldet av hvor mange som spør om å få hjelpe

LES OGSÅ: Ullplagg til Sjuer'n

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.