• NR. 3: Dette er den tredje elgen Geir Olsen (t.v.) og Tord Lerberg fra fallviltgruppa i Nannestad kommune måtte ta seg av på ett døgn.

Føreren av bilen ble ifølge Alexander Østerhaug, operasjonsleder i Øst politidistrikt, kjørt til legevakta for sjekk etter at bilen traff en elg på fylkesveg 120 like sør for Finstadsletta i Holter. Føreren var alene i bilen. Bilen fikk store skader, og havnet utenfor vegen etter sammenstøtet.

Dette var den tredje elgulykken i Nannestad på ett døgn.

– Det er veldig mye elg langs vegene nå, og bilistene må senke farten for å redusere faren for å kollidere med elg og rådyr. Det er også skiltet med elgfare på de verste strekningene, sier Geir Olsen i fallviltgruppa til Nannestad kommune.

Fredag kveld måtte han og Tord Lerberg igjen rykke ut for å ta seg av en død elg. Også sent torsdag kveld ble en elg påkjørt i Maura.

– Fredag morgen var vi også ute. Da fikk vi melding om en elg som dro seg bortover på frambeina. Dette var like sør for Bjørke kirke. Det var en passasjer i en buss som meldte ifra. Vi mener også denne elgen var påkjørt, og vedkommende som kjørte på denne har kjørt videre, sier Lerberg.

LES OGSÅ: Store skader i møte med elg

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.