Mathilde Sofie Karlsen Klokseth dro på stranda med venninner, og fant ut at hun skulle lage et bilde. Vi synes ideen, gjennomføringen og resultatet er så bra at vi sender det til topps. Men det hadde blitt enda bedre med en renere bakgrunn, her er det litt for mange forstyrrende elementer. Et tips til neste gang!

Nina Stensby Bakken har også tenkt ut et motiv, gjennomført ideen og fotografert Signe som står på hendene med panoramautsikt og nysgjerrige firbeinte tilskuere. Vi liker slike bilder med fart og glede i, men gå gjerne litt nærmere neste gang.

Hvem har ikke stirret ut av et flyvindu før landing for å se alle detaljene på bakken samtidig med at tankene flyr til den kommende ferien. Grete Werner fanget nettopp den situasjonen like før landing i Skottland.

FIKK DU MED DEG DISSE: Dette er den første runden i sommer

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.