Eneboligen i Granhauglia 28 på Råholt hadde en prisantydning på 4,8 millioner kroner. Da budrunden var avsluttet hadde en familie stukket av med. De måtte opp i 5,7 millioner.

- Det var stor rift. Vi hadde mye folk på visning. Det er ikke mange eneboliger med såpass god standard ute i det lokale markedet nå. Det skaper til dels voldsom etterspørsel etter interessante objekter, sier eiendomsmeglerfullmektig Stian Kaasa i DNB Eiendom.

Han sier det var en lokal familie som vant budrunden. To budgivere kriget om eneboligen helt fram til målstreken. Eneboligen ligger under to kilometer fra Eidsvoll Verk stasjon, og er en del av et veletablert og populært boområde. Boligen, som ble bygd i 2002, ligger i blindvei, har fire soverom og grenser til skog og mark.

- Det er kort vei til Gardermoen og Oslo, og stadig flere fra hovedstaden får øynene opp for området vårt. Dette er en utvikling vi bare har sett starten på, sier Kaasa. Tidligere denne uka ble en enebolig i Maura solgt 750.000 kroner over prisantydning.

LES OGSÅ: Selgeren sjokkert etter salg: - Dette er vilt

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.