- Kjapp dere, var hans klare oppfordring til ordfører John-Erik Vika.

Sigvartsen er hedret for effektivisering av sin bedrift ved å ta i bruk ny teknologi. Han sitter blant i styret i Bygg 21, som er opprettet av Kommunaldepartementet. Målet er å redusere byggekostnadene med 20 prosent innen 2020. Sigvartsen vet derfor hvor mye tid betyr når det kommer til å spare penger.

I løpet av fire år har firmaet hans firedoblet veksten. Årsaken til det er at de jobber på et helt annen måte i dag. Bedriften er nesten papirløs, og både snekre så vel som ledelse, arbeider kun på og ut fra digitale plattformer.

- Vi har effektivisert og forenkelt ved hjelp av digitalisering og sparer en masse tid på det. Samspill mellom utbygger og kommunen må bli bedre. Her forsvinner det mye penger. Ordfører - hør på meg nå: kutt ned saksbehandlingsfristen. Prosessene kommer for seint i gang. Kjapp dere! Da vil boligprisene også gå ned, sa utbyggeren til Vika under frokostmøte til Eidsvoll næringsforum i Badet kulturtun tidligere denne uka.

LES OGSÅ: Bjørn Dæhlie: - Vorma er helt unik. Det er helt naturlig at her vil folk bygge og bo

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.