– Som en følge av at Eidsvold Blad-gården i Sundet er solgt og skal rives, er vi på jakt etter nye lokaler. Slik det ser ut nå må vi være på flyttefot om et drøyt år. I forbindelse med denne flytteprosessen, ser vi for oss at vi slår sammen kontorene våre i Eidsvoll og Jessheim, sier ansvarlig redaktør og administrerende direktør Roger Aarli-Grøndalen i Eidsvoll Ullensaker Blad.

Hvor det nye kontoret blir liggende, Sundet, Råholt, Jessheim eller et annet sted, er foreløpig veldig åpent.

Jessheim-kontoret er allerede avviklet.

– Bakgrunnen for at vi stenger dette allerede nå, skyldes at vi fikk mulighet til å komme oss ut av kontrakten. Det gir oss mer fleksibilitet når vi nå starter jakten på nye lokaler, sier Aarli-Grøndalen.

Han understreker at det er ingen grunn til å frykte at dette vil gå ut over Ullensaker-dekningen.

– Journalistene er ute på jobber i hele vårt dekningsområde – hver eneste dag, sier avisens ansvarlige redaktør.

Jakten på nye lokaler starter for fullt til høsten.

– Vi tar gjerne imot tips til hvor vi kan etablere oss, avslutter han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.