- Jeg har alltid vært veldig interessert i interiør, forteller Farsund.

Det som startet som en hobby utviklet seg, og høsten 2015 bestemte hun seg for å komme i gang med sitt eget firma, som er registrert i både Norge og Spania.

ULIKE TJENESTER

- Jeg har ikke et stort møbellager, slik som mange av de store firmaene har, forklarer Farsund.

I Norge vil hun derfor fokusere på tjenester som hjemmeorganisering, og delstyling. Delstyling betyr at konsulenten i stor grad benytter seg av møblene som kunden allerede har, og at de heller tilfører nye enkeltelementer, som for eksempel puter, tepper og bilder.

VIL HA OPPDRAG

- Jeg tenker at jeg begynner, og så får jeg se hvor veien går videre, sier Farsund.

Hun håper imidlertid at det vil komme mange oppdrag, og at Interior By Eva kan bli en fulltidsjobb.

LES OGSÅ: Etablerer uavhengig møbelbutikk på Jessheim

LES OGSÅ: Fant livet de søkte i Økolandsbyens aktivhus

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.