Even Dahl (21) felte et villsvin i ravineområdet ved Grani gård i Holter tirsdag.
Han så villsvinet for første gang for noen få uker siden, og har også sett spor etter det flere ganger etter dette.
- Jeg jaktet på det for noen dager siden også. Jeg så det, men fikk ikke mulighet til å skyte. Nå gikk jeg på sporene, og plutselig dukket det opp 30-40 meter unna meg, forteller Dahl.
Ivar Romedal, fra fallviltgruppa i Nannestad kommune, tror Even med dette ble historisk i bygda.
- Jeg har ikke hørt at det er skutt villsvin i Nannestad før, sier han.
Da dyret ble hengt i vekta viste den 92,1 kilo.
LES OGSÅ: Elektronikk på skytebanen: - Viktig for rekrutteringen
Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.