Is på Mjøsa, og snødybde på over en meter. Hvor lenge er det siden vi hadde en slik «god gammeldags» snøvinter?

Det kan du få svar på hvis du møter opp på Fløygir i Feiring onsdag kveld. Da vil klimaforsker Elin Lundstad holde foredrag om klimaet før og nå. Elin kommer fra Feiring, og hun vil spesielt kunne fortelle om kalde perioder og snørike vintre her i distriktet.

Gang på gang har snøen lavet ned denne vinteren. Det har blitt mye måking og brøyting av veger, tak og uteplasser. Hvor lenge er det siden sist vi hadde en slik snøvinter?

Det er Feiring Pensjonistforening som arrangerer møtet, som er åpent for alle.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.