Den svenske varehuskjeden Rusta er en av de raskest voksende i Norge og har hatt suksess etter at de åpnet sitt første varehus her i 2014.

Nå har de skrevet kontrakt med Eidsvoll Handelspark om åpningen av nytt varehus på Myrer til våren. Det blir det andre i Akershus etter filialen deres på Strømmen.

– Vi er svært fornøyde med at Rusta etablerer seg her, sier daglig leder Lars Kjell Tomren hos Eidsvoll Handelspark.

Fra før av ligger Jem & fix, Byggmax og Bohus i handelsparken, og Jysk kommer til jul. Utover neste år kommer enda flere andre aktører, men Tomren er ikke redd for å ha dem samlet.

– Rusta vil utfylle de andre forretningene som selger møbler og byggevarer på en veldig god måte, og det vil gjøre Eidsvoll Handelspark til et attraktivt handelssted for bygg, hjem og bolig, sier han.

MANGE BUTIKKER

Rusta har over 110 varehus i Skandinavia og nærmer seg 30 i Norge. Butikken i Eidsvoll blir 2100 kvadratmeter stor.

– Vi gleder oss til å åpne og vi føler oss trygge på at Rusta vil gi et løft til det allerede godt etablerte handelstilbudet i området, sier Norges-sjef Erlend Kramer som skal ansette flere medarbeidere til den nye butikken.

– Vi kommer til å trenge mellom 15 og 20 ansatte. Rekrutteringsarbeidet starter på nyåret, påpeker Kramer.

STØRST PÅ STORT

Handelsparken er i kraftig vekst og fylles nå opp med attraktive kjedekonsepter. Med sitt kompakte format hvor alle forretningene er lokalisert rundt felles parkeringsområde, blir det den største handelsparken for storhandel i sitt slag på Romerike.

– Eidsvoll får mange nye innbyggere i årene som kommer. Det gjør at vi må skape et attraktivt handelstilbud og ikke minst nye arbeidsplasser. Handelsparken vil bidra til å redusere handelslekkasjen fra kommunen og igjen gjøre Eidsvoll til et attraktivt handelssted, sier Tomren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.