Ingeborg Beslag & Låssystemer AS ligger på Industrifeltet på Jessheim, får sin 20. ansatt i løpet av året og har eksistert like lenge som flyplassen.

– Ja, vi feirer bursdag samtidig. Flyplassen og veksten den har ført til i nærområdet, spesielt på Jessheim, har vært enormt viktig for oss, sier Ingeborg Haukerud, eier og daglig leder.

I vekstregionen Øvre Romerike, med stadig økende tilflytting og stor utbyggingsaktivitet, har oppdragene stått i kø for bedriften hun startet alene 1. september i 1998. Nå er byggeprosjektene YesHeim med Peab og Saga Terrasse for Ø.M. Fjeld blant bestillingene i ordrebunken på Ingeborgs kontor. Store deler av fjoråret gikk med på å ferdigstille en stor avtale med Skovly i tilknytning til Jessheim Storsenter.

Formidabel vekst

– Den avtalen var verdt seks millioner kroner. Det var et stort oppdrag, men Jessheim Storsenter er en god kunde av oss. Derfor var vi også villige til å strekke oss ekstra langt. Vi kom i mål og er godt fornøyde med gjennomføringen, sier Haukerud.

SSB-tall viser den formidable veksten i bedriftsetableringer på Øvre Romerike de siste årene. I 2009 var det 5.454 bedrifter i kommunene Ullensaker, Eidsvoll, Nannestad og Hurdal. Dette tallet hadde økt med 35 prosent – til 7.342 virksomheter – i 2018.

– Denne formidable veksten viser hvor mange som har troen på regionen, sier Haukerud.

Her er suksessresepten

– Hva er suksessresepten?

– For det første godt arbeidsmiljø. Jeg jobber kontinuerlig for at medarbeiderne trives, har høy kompetanse, får utvikle seg og oppdatere seg faglig. Det er viktig at de blir sett, får interessante oppgaver og har passe mye (ofte litt for mye) å gjøre. Det er medarbeiderne som er nøkkelen til suksess. Når de trives og er stolte av arbeidsplassen sin, det de kan og det de leverer, så vil de yte den servicen og den kompetansen som våre kunder fortjener. Dermed får vi flere fornøyde kunder og et godt omdømme, som sender flere kunder til oss, sier hun.

Bedriften tar seg av alt innenfor lås- og sikkerhetssystemer.

– Hvor er dere om fem år?

– Da er vi en ledende leverandør av lås-, beslag- og sikkerhetssystemer på Romerike, med 30 ansatte og en omsetning på 40 millioner, smiler gründer Ingeborg Haukerud, før hun fortsetter arbeidsdagen i høyt tempo.

Bedriftshistorie

  • Ingeborg Haukerud startet sin egen bedrift 1. september i 1998.
  • Ansetter sin 20. medarbeider i løpet av året.
  • Hadde 25 millioner kroner i omsetning i 2017. I år regner de med å passere 27 millioner.
  • Målet er en årlig omsetningsvekst på ti prosent og det samme i resultatgrad.
  • Holder til på Industrifeltet på Jessheim.

KONSEKVENSER

Denne artikkelen er en del av serien om 10 konsekvenser av 20 år med hovedflyplass i prosjektet #gardermoen2018. Dette er artiklene i serien:

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.