Den nye fylkeskommunen blir en sammenslåing av fylkeskommunene Akershus, Østfold og Buskerud.

Møtet går over tre dager, og på sakslista står blant annet lokalisering av den nye fylkeskommunen, bemanning og lokalisering av prosjektkontor og status for rekruttering av hovedprosjektleder.

Fellesnemnda består av 34 representanter, 16 fra Akershus, 9 fra Østfold og 9 fra Buskerud.

For Akershus møter Anette Solli (H) - leder av fellesnemnda, Gunnar Melgaard (H), Lise Hagen Rebbestad (H), Ketil Nordengen (H), Tonje Brenna (Ap), Ina Rangønes Libak (Ap), Torunn Skottevik (Ap), Vibeke Limi (Frp), Arne-Rune Gjelsvik (Frp), Øyvind Solum (MDG), Solveig Schytz (V), Morten Vollset (Sp) og Lars Salvesen (KrF).

Viken fylkeskommune skal bli en realitet fra 1. januar 2020.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.