OPPDATERING KL. 14: -  Personen som ble knivstukket er flytta til Ullevål. Han betegnes da per definisjon som alvorlig skadd, opplyser operasjonsleder i Øst politidistrikt, Petter Olausson, til EUB like før klokka 14.

stukket i hodet

– En person i midten av 20-åra ble knivstukket i hoderegionen. Vedkommende var ved bevissthet da politiet ankom stedet. Han ble frakta til Ahus, men skadeomfanget er foreløpig uavklart, opplyser operasjonsleder i Øst politidistrikt, Fredrik Solbakken.

Ifølge operasjonslederen skal det ha vært to personer som har hatt en konfrontasjon med en tredje person.

– Det var også en som ble slått ned. Han ble frakta til legevakta med lettere skader, sier Solbakken.
Den antatte gjerningspersonen er en mindreårig gutt, som er bosatt i Gjerdrum. 

LES OGSÅ: Tre falt over strømkabel i Hurdal

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.