Den lokale kjøttvarebedriften fikk en flott førjulsgave.
Dagbladet kjøpte inn 12 typer medisterkaker og lot et smakspanel bedømme dem uten å kjenne produsentene.
Finsbråtens gourmet medisterkaker fikk det avisen betegner som «en solid femmer på terningen».
Kakene ble kåret til testens beste.
- Dette smaker som skikkelig medisterkaker. De har fin konsistens, lekkert utseende og er fete og velsmakende, akkurat slik man forventer, skriver avisen.
Finsbråten produserer også en noe billigere type som kalles tradisjonelle medisterkaker. De oppnådd en firer på terningen i den samme Dagbladet-testen.
Både Finsbråten og andre lokale produsenter har i flere år gjort det godt både i smakstester og mer offisielle bedømmelser.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.