• Mani Hussaini (Ap) får ikke sitte ved siden av partikollega Anniken Huitfeldt de neste fire årene. Foto: Vegard Storbråten Øye
  • Senterpartiet har gjort et brakvalg, men partiet klarte ikke å få inn to representanter fra Akershus. Dermed glapp plassen for Martha Tærud. Foto: Vegard Storbråten Øye

Av de lokale utfordrerne var det størst spenning knyttet til om Martha Tærud (Sp) ville komme inn, men etter at 88 prosent av stemmene er telt opp, er det nå klart at Senterpartiet må klare seg uten 28-åringen fra Maura i kommende periode.

Miljøpartiet De Grønnes andre kandidat i Akershus, Kristin Antun, også fra Nannestad, var aldri i nærheten av å komme inn på Stortinget. I skrivende stund er det uklart om partiets eneste stortingsrepresentant i dag, Rasmus Hansson, kommer inn.

Plass på Stortinget blir det heller ikke for Mani Hussaini fra Jessheim. Ap ser i skrivende stund ut til å ende på fem representanter fra Akershus. Hussanis 6. plass på lista til Akershus Ap holdt dermed ikke.

LES OGSÅ: Venter i spenning på valgresultatene

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.