– Politiet har vært ute og jobba litt, og oppsøkt ungdomsmiljøet rundt Jessheim sentrum. Der påtraff de fire gutter i alderen 17-21 år, sier operasjonsleder Atle Vesttorp i Øst politidistrikt. 

De fire guttene ble alle anmeldt for bruk av narkotika. En av guttene hadde også på seg en kniv.

– Samtlige ble anmeldt for bruk av narkotika. En av gutta ble i tillegg anmeldt for besittelse av en mindre mengde narkotika, i tillegg til bæring av kniv på offentlig sted, sier Vesttorp. 

Alle guttene var lokale, og gutten som bar kniven var 18 år. 

Politiet sier at kveldens anmeldelser er en følge av at de prioriterer forebyggende arbeid.

– Forebyggende prioriteres i distriktet. Vi kjører rundt, oppsøker, er synlig, stopper og snakker med folk, skaper tillit og trygghet, og de som er avsatt til det er normalt sett litt mer skjerma enn de andre patruljene som må rykke ut på andre hendelser, forklarer Vesttorp. 


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.